Aydınlıkevler Mahallesi’nde Sultan Alparslan Bilgehane Açıldı!

21. şubemiz olan Sultan Alparslan Bilgehane heyecanlı bir bekleyişin ardından Aydınlıkevler Mahallesi’nde Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek’in katılımıyla hizmete açıldı.

Konya genelinde 21’inci Bilgehane şubesini açtıklarını belirten Başkan Altay, yatırımın güncel bedelle 38 milyon liraya mal olduğunu söyledi. Başkan Altay, “Bu tesis, sadece Aydınlıkevler Mahallemize değil, bu bölgedeki çocuklarımızın eğitimine ciddi bir katkı sunacak” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek,

“Mahallemize, şehrimize, Selçuklu ilçemize değer katacağını gördüğüm bu muhteşem eserin yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum”

diye konuştu.