Kudüs’ün Çocukları İçin Anadolu’nun Çocuklarından

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kudüs Çalışma Grubu ve Bilgehanelerimiz tarafından “Kudüs’ün Çocukları İçin Anadolu’nun Çocuklarından” sloganıyla basın açıklaması programı gerçekleştirildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın katıldığı programda Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Talut Kerem Cengiz, “İsrail’in hiçbir ahlaki ve vicdani ilke gözetmeksizin yürüttüğü bu operasyon savaş değil, katliam ve soykırımdır” dedi.

Hafızlık Hazırlık öğrencimizin Kurân-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda çocuklar, “Özgür Filistin İçin Ayaktayız”, “Bilgehane Öğrencileri Filistin’in Yanında”, “Çocuklar Ölmesin”, “Kalbimiz Filistin’le”, “Nehirden Denize Özgür Filistin" yazılı Türkçe ve İngilizce pankartlar taşıdı.

Konya genelindeki tüm Bilgehanelerimizden bin 71 çocuğun katılım sağladığı programa, aileler de destek verdi. Etkinlik, çocuklarımızın ellerindeki yeşil, kırmızı, siyah ve beyaz balonların gökyüzüne bırakılmasıyla son buldu.