Yaz Dönemine Kapanış Şenliği!

Bilgehanelerimiz, yaz dönemine "Bilge Yaz Şenliği" ismiyle coşkulu bir şenlikle veda etti.

Selahaddin Eyyubi Bilgehanesi bahçesinde gerçekleştirilen “Bilge Yaz Şenliği”ne şehir merkezinde bulunan tüm Bilgehane öğrencilerimiz katıldı.Kadınhanı, Ladik, Ereğli, Sarayönü, Bozkır, Cihanbeyli, Ilgın, Seydişehir, Doğanhisar gibi ilçelerdeki Bilgehaneler ise, organizasyona kendi bölgelerinde düzenledikleri şenliklerle eşlik etti.

Öğrencilerimiz şenlikte balon patlatma, yedi kiremit, yakan top, çömlek, sandalye kapmaca, mendil kapmaca gibi istasyonlarda oyunlar oynadı.

'8 HAFTA DOLU DOLU GEÇTİ'

Yaz dönemi itibariyle şehir merkezi ve ilçelerde toplam sayısı 23’e ulaşan Bilgehanelerimiz, 10 bin öğrenciyle birlikte 3 Temmuz’da başlayan ve 8 hafta süren “Yaz Etkinlikleri”ni, “Bilge Yaz Şenliği” ile tamamladı. Yaz etkinlikleri boyunca öğrenciler, milli ve manevi eğitimler müfredatının yanı sıra çeşitli etkinlik ve atölyelerle yaz aylarının tadını çıkardı.

Okçuluk, yüzme, halı saha, doğa yürüyüşü, çeşitli geziler, macera parkuru, kamp gibi etkinlikler bu keyfin bir parçası oldu.